Documentatie Contact

IT-oplossingen

meer grip op uw business

Data en systemen geven nog geen inzicht. Pas met de juiste ordening en presentatie begrijpt u hoe het écht met uw onderneming gesteld is. Goede rapportage is belangrijk om aan de juiste knoppen te draaien en alle neuzen de goede kant op te zetten.

ADIMIT analyseert, adviseert, ontwikkelt, programmeert en implementeert. Onze IT-producten helpen ondernemingen hun bedrijfsresultaten te verbeteren, hun processen te automatiseren en de service aan hun klanten te verbeteren. ADIMIT denkt mee over de slimste IT-oplossingen.

Uw voordelen

  • meer grip op uw business
  • betere processen
  • betere klantenservice
  • meer winst

Waarde voor de automotive

Onze business intelligence-tool en onze module voor elektronische facturatie zijn direct gekoppeld aan het Autoline dealermanagementsysteem. Er bestaat geen vergelijkbaar alternatief. Met onze demo’s ervaart u direct de waarde voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Klantenservice in alle sectoren

Met onze geïntegreerde telefonie-applicatie heeft u alle klantinformatie automatisch bij elkaar in een overzichtelijk dashboard. Dit is gekoppeld aan het telefoonnummer van de beller. Dat scheelt zoektijd tijdens het gesprek én maakt gelijk een zeer professionele indruk. Telefonie-integratie is in alle sectoren een handig hulpmiddel in het directe contact met eindgebruikers. 

Onze producten

Business intelligence

meer inzicht voor 
betere bedrijfsvoering

Elektronische facturatie

snelle en geautomatiseerde
facturatie

Telefonie-integratie

alle klantinformatie 
direct bij de hand

'Mijn auto'

alle persoonlijke autodata in één app

Geinterreseerd? Vraag direct een demo aan.

Trouwe steun aan KWF Kankerbestrijding

Met ADIMIT ben ik gestart toen mijn vader longkanker had. Ik zegde mijn baan op om voor hem te zorgen en heb toen ADIMIT BV opgericht. In het begin ben ik voor DaimlerChrysler Stuttgart actief geweest, later ben ik software gaan ontwikkelen voor de Autoline dealers. Sinds 1991 werk ik al in de automotive en wist daardoor dat er grote behoefte was aan duidelijke rapportages. Dat groeide uit tot een gewilde business intelligence tool die inmiddels door vele dealers in gebruik is genomen.

Het succes van ADIMIT

ADVICE | INTERIMMANAGEMENT | IT

Het ontstaan en het succes van ADIMIT – Advice and Interim Management in IT – blijft voor mij verbonden aan mijn vader die in 2009 is overleden aan kanker. Daarom is ADIMIT een trouwe donateur aan het KWF om zo bij te dragen aan het voorkomen en steeds beter behandelen van deze vreselijke ziekte waaraan mijn beide ouders zijn overleden.

Heeft u ook een goede reden om donateur te worden?
Kijk op de website van KWF Kankerbestrijding.

Freek Boulogne

ADIMIT analyseert, adviseert, ontwikkelt,
programmeert en implementeert

Meer informatie?

* Deze velden zijn verplicht.